Si hei til det nye!

DinOrdbok har gått igjennom omfattende endringer og er nå lansert i helt ny drakt. Vi har foretatt en totalrenovering av nettsiden! Det nye uttrykket er moderne, mobil- og touch tilpasset. Det er også forenklet med tanke på at de besøkende skal få den beste brukeropplevelsen. Søketiden er optimalisert og vi har gjort det enklere for brukerne å bidra med å legge til nye ord og oversettelser.

Siden har blitt søkemotoroptimalisert og vi håper nå at enda flere finner DinOrdbok gjennom Google og andre søkemotorer. Start å skrive inn ordet du vil oversette i søkefeltet og den nye ordboken vil automatisk komme med forslag til ord. DinOrdbok har også fått et helt nytt forum der språkelskere kan diskutere og stille spørsmål. Også administrator-/moderator-portalen har blitt renovert og forenklet. Det er lag til sidekart som viser deg hvor du befinner deg på nettsiden til enhver tid.

Til høyere i hver oversettelse kan du nå enkelt kopiere oversettelsen vet et tastetrykk. Du kan trykke på en knapp for å foreta endringer til den aktuelle oversettelsen eller legge til ytterligere informasjon. Det er også lagt til en knapp for sletting av oversettelse dersom du mener at den er feil.

Mangler vi oversettelsen? Legg den til da vel! Dette kan du nå enkelt gjøre ved å trykke på legg til ny oversettelse nederst til høyere i søkeresultatet.

www.dinordbok.no
Skjermdump av den nye DinOrdbok

Legg igjen en kommentar

14. april 2017

Posted In: Oppdatering, Ordbok

Stikkord: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment