Nynorsk-fransk ordbok

Vår nynorsk-fransk ordbok er gratis og tilgjengelig for alle, til envher tid. Bruk ordboken til å oversette fra nynorsk til fransk eller fra fransk til nynorsk. DinOrdbok serverer deg søkeresultatet med synonymer, avledede ord, uttale, definisjoner og eksempler på bruk. I tillegg til å oversette mellom nynorsk og fransk kan du oversette mellom hele 24 andre språk. Du finner alle språkene i rullgardinen til venstre i søkefeltet.

Den nynorsk-fransk ordboken på DinOrdbok er det oppslagsverket på nett med flest oppslag, som i tillegg er gratis. For øyeblikket inneholder ordboken hele 14 488 oversettelser av ord og kjente uttrykk, og stadig fler blir lagt til. Hvorfor betale dyre dommer for en betalingstjeneste når du kan bruke DinOrdbok gratis på din PC og mobil?

Bli med!

Vi jobber hele tiden med å legge til nye ord og oversettelser i nynorsk-fransk ordbok. Men vi trenger din hjelp! Bli med å lage det oppslagsverket på nett med flest nynorsk-fransk - og fransk-nynorsk oversettelser. Alle hjelpe til! Logg på med din Facebook-, Twitter-, Google- eller Microsoft-kontoen din og du kan delta ved å legge til nye ord og oversettelser. Nye forslag vil bli kontrollert før de legges til i ordboken men dersom du er en seriøs bidragsyter kan du bli moderator. Som moderator vil dine bidrag og endringer automatisk legges til i ordboken. Ønsker du å være anonym kan du også være det. Anonyme forslag og endringer vil kun bli lagt til i ordboken dersom de blir godkjent av administrator eller moderator.

For å opprettholde vårt slagord: Flest oppslag! trenger vi alt den hjepen vi kan få. Så hva venter du på?

Nylige oversettelser

Listen under vister de siste endringene i nynorsk-fransk ordbok. Nye ord som blir lagt til av anonyme og registrerte brukere vises kun i ordboken etter at de har blitt godkjent av en administrator eller moderator. Vil du bli moderator? Vi trenger den hjelpen vi kan få. Kontakt oss i dag!

Norsk (Nynorsk)
Fransk
2019-03-19 10:30:11
2019-03-19 10:30:11
2019-03-19 10:30:11
2019-03-19 10:30:11
2019-03-19 10:30:11

Fremdrift i nynorsk-fransk ordbok

Fremdriftslinjen nedenfor viser hvor mange ord i nynorsk-fransk ordbok som er oversatt.

56% (14 488 oversatt av 25 914 totalt)