Norsk-polsk ordbok

Vår norsk-polske ordbok er gratis og tilgjengelig for alle, til envher tid. Bruk ordboken til å oversette fra norsk til polsk eller fra polsk til norsk. DinOrdbok serverer deg søkeresultatet med synonymer, avledede ord, uttale, definisjoner og eksempler på bruk. I tillegg til å oversette mellom Norsk og polsk kan du oversette mellom hele 24 andre språk. Du finner alle språkene i rullgardinen til venstre i søkefeltet.

Den norsk-polske ordboken på DinOrdbok er det oppslagsverket på nett med flest oppslag, som i tillegg er gratis. For øyeblikket inneholder ordboken hele 25 735 oversettelser av ord og kjente uttrykk, og stadig fler blir lagt til. Hvorfor betale dyre dommer for en betalingstjeneste når du kan bruke DinOrdbok gratis på din PC og mobil?

Det polske språket

Polsk er et språk av den lekhittiske undergruppen av det vest slaviske språk og brukes i hele Polen, som offisielt språk, og av polske minoriteter i andre land. Det er estimert at det finnes rundt 40 millioner mennesker som bruker polsk som sitt morsmål (2007).

Hvor snakkes disse språkene?

Kartene under viser hvor disse språkene snakkes i verden. Bruk DinOrdbok til å lære deg språkt du alltid har hatt lyst til å lære deg, ikke bare når du studerer, men også når du er på farten. Lag en snarvei på skrivebordet på din telefon, så har du ordboken lett tilgjengelig når du er ute å reiser.

Polsk

Kartet hviser Polen der polsk er det offisielle språket samt utbredelsen av språket til landene rundt.

Polsk i Europa

Oversikt over kunnskap om det polske språket i Europa.

Norsk og Nynorsk på kartet

Norsk

Kartet over viser norge og hvor alle de norske språkformene brukes. Norge, Svalbard, Bjørnøya og Jan Mayen.

Bli med!

Vi jobber hele tiden med å legge til nye ord og oversettelser i norsk-polsk ordbok. Men vi trenger din hjelp! Bli med å lage det oppslagsverket på nett med flest norsk-polske- og polsk-norske oversettelser. Alle hjelpe til! Logg på med din Facebook-, Twitter-, Google- eller Microsoft-kontoen din og du kan delta ved å legge til nye ord og oversettelser. Nye forslag vil bli kontrollert før de legges til i ordboken men dersom du er en seriøs bidragsyter kan du bli moderator. Som moderator vil dine bidrag og endringer automatisk legges til i ordboken. Ønsker du å være anonym kan du også være det. Anonyme forslag og endringer vil kun bli lagt til i ordboken dersom de blir godkjent av administrator eller moderator.

For å opprettholde vårt slagord: Flest oppslag! trenger vi alt den hjepen vi kan få. Så hva venter du på?

Nylige oversettelser

Listen under vister de siste endringene i norsk-polsk ordbok. Nye ord som blir lagt til av anonyme og registrerte brukere vises kun i ordboken etter at de har blitt godkjent av en administrator eller moderator. Vil du bli moderator? Vi trenger den hjelpen vi kan få. Kontakt oss i dag!

Norsk (Bokmål)
Polsk
2018-06-27 21:24:20
2018-02-16 10:06:35
2018-02-16 10:04:25
2017-12-22 16:12:27
2017-08-27 17:20:34

Fremdrift i bokmål-polsk ordbok

Fremdriftslinjen nedenfor viser hvor mange ord i bokmål-polsk ordbok som er oversatt.

35% (25 735 oversatt av 74 385 totalt)