Dansk-nynorsk ordbok

Vår dansk-nynorsk ordbok er gratis og tilgjengelig for alle, til envher tid. Bruk ordboken til å oversette fra dansk til nynorsk eller fra nynorsk til dansk. DinOrdbok serverer deg søkeresultatet med synonymer, avledede ord, uttale, definisjoner og eksempler på bruk. I tillegg til å oversette mellom dansk og nynorsk kan du oversette mellom hele 24 andre språk. Du finner alle språkene i rullgardinen til venstre i søkefeltet.

Den dansk-nynorsk ordboken på DinOrdbok er det oppslagsverket på nett med flest oppslag, som i tillegg er gratis. For øyeblikket inneholder ordboken hele 56 068 oversettelser av ord og kjente uttrykk, og stadig fler blir lagt til. Hvorfor betale dyre dommer for en betalingstjeneste når du kan bruke DinOrdbok gratis på din PC og mobil?

Bli med!

Vi jobber hele tiden med å legge til nye ord og oversettelser i dansk-nynorsk ordbok. Men vi trenger din hjelp! Bli med å lage det oppslagsverket på nett med flest dansk-nynorsk - og nynorsk-dansk oversettelser. Alle hjelpe til! Logg på med din Facebook-, Twitter-, Google- eller Microsoft-kontoen din og du kan delta ved å legge til nye ord og oversettelser. Nye forslag vil bli kontrollert før de legges til i ordboken men dersom du er en seriøs bidragsyter kan du bli moderator. Som moderator vil dine bidrag og endringer automatisk legges til i ordboken. Ønsker du å være anonym kan du også være det. Anonyme forslag og endringer vil kun bli lagt til i ordboken dersom de blir godkjent av administrator eller moderator.

For å opprettholde vårt slagord: Flest oppslag! trenger vi alt den hjepen vi kan få. Så hva venter du på?

Nylige oversettelser

Listen under vister de siste endringene i dansk-nynorsk ordbok. Nye ord som blir lagt til av anonyme og registrerte brukere vises kun i ordboken etter at de har blitt godkjent av en administrator eller moderator. Vil du bli moderator? Vi trenger den hjelpen vi kan få. Kontakt oss i dag!

Dansk
Norsk (Nynorsk)
2019-03-03 20:05:12
2019-03-03 20:05:12
2019-03-03 20:05:12
2019-03-03 20:05:12
2019-03-03 20:05:12

Fremdrift i dansk-nynorsk ordbok

Fremdriftslinjen nedenfor viser hvor mange ord i dansk-nynorsk ordbok som er oversatt.

91% (56 068 oversatt av 61 593 totalt)