Bli med!

Vi i DinOrdbok elsker språk og vårt mål er å lage den beste norske ordboken på nett. Det innebærer at ordboken må ha flest oppslag, den må servere deg søkeresultatet kjapt og oversiktlig. Men for å nå målet vårt trenger vi din hjelp! Bidra ved å legge til nye ord, oppdater oversettelser og slett feil. Alle kan hjelpe til. Vi anbefaler at du logger på med sosiale medier for å øke troverdigheten i ditt bidrag. Dersom du blir ansett som en seriøs bidragsyter kan du få status som moderator. Da vil dine bidrag automatisk bli oppdatert i databasen og du vil få muligheten til å godkjenne/avslå anonyme forslag.

Hvordan delta

Du kan bidra ved å legge til ord i utfyllingsformene under. Stemme en ny oversettelse riktig eller gal. Eller legge til oversettelse vi vet mangler. Du kan også bruke knappene til høyere i søkeresultatene. Som moderator vil du få tilgang til et mer avansert system. Har du lyst til å bli moderator? Kontakt oss i dag!

Legg til ny oversettelse
 
Legg til en oversettelse

Vet du hva den norske (bokmål) oversettelsen for det engelske ordet "jape" er?

 
Stem dette riktig eller galt

Er det norske (bokmål) ordet motsetninger tiltrekker hverandre en god oversettelse for det ordet there is a lid for every pot?